menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Gelderland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Gelderland

Een kundige Mediator uit Gelderland helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Gelderland

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een onderhandeling uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een setting met een mediator zal deze alleen vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Uiteraard geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede intentie van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Dus, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en de ander zijn of haar situatie kunnen begrijpen.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In deze overeenkomst staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Gelderland kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
17.160
Klanten geholpen met mediators vergelijken
104.298
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Gelderland

Arbeidsconflict in Gelderland? Zakelijk mediation!

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische conflicten. Wellicht is er een vertrouwensbreuk tussen uw zakenpartner en u ontstaan? Zo kunt u een geschil met een medewerker krijgen, of er ontstaat een conflict met een klant of een leverancier.

De gang naar de rechter is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste zet is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook inhouden dat uw relatie met die klant definitief kapot is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de stap naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En een medewerker waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw bedrijf nog flink lastig maken.

Hoewel het waarschijnlijk niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflicten wel oplossingen te bedenken. Het probleem zit hem vaak in het feit dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te koppig zijn om nog iets te willen toegeven. Een oplossing in een geschil is wel gewenst, maar de stap naar de rechter vindt u een te grote stap? U kunt dan denken aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Schakelt u dan een mediator in. U heeft een onderneming in Gelderland dan bent u hier op de juiste plek. Op het moment dat u uw gegevens hier achterlaat krijgt u in een mum van tijd prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Gelderland.

mac
mac
img

Ik ben Raouf van den Hengel, regiomanager in Gelderland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Gelderland.

Op zoek naar top mediation uit Gelderland?

Als u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden ingeschreven, dient een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Gelderland mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt eenvoudig diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze site. U kunt dan eenvoudig diverse mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels professionele mediators uit Gelderland is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Gelderland te zeggen hebben!

img

Valentijn van Zalingen

Ik ben super geholpen door Professionals Gelderland. Door de super hulp heb ik direct een Mediator gecontacteerd die mij met mijn probleem kon assisteren. In zee gaan met Professionals Gelderland zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een gevoel van rust ontstaat.

img

Florieke Kokshuis

Meteen geholpen door Professionals Gelderland! De zoektocht naar een Mediator was zo voorbij. Het contact verliep pijnloos.

Professionals uit andere branches in Gelderland

Let's Talk

Bij Professionals Gelderland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier