menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Gelderland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Gelderland

Een kundige Payroll uit Gelderland helpt u graag verder.

Is payrolling in Gelderland iets voor uw onderneming

Personeel in loondienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. De zaken gaan dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u personeel in vaste dient heeft. U krijgt er ineens meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel meer werk. Men verwacht van u dat u zekere risico’s draagt en u zult uiteraard een salarisadministratie voeren.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn begrippen waarmee u als werkgever zeker mee te maken gaat krijgen. In het geval van het begrip juridisch werkgever bent u verantwoordelijk voor alle werkgeverslasten en draagt u de verantwoordelijkheid voor alle door de wet bepaalde eisen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Hebben we het over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over dingen zoals medewerkers in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en eindejaarsgesprekken houden. Dus verantwoordelijkheden die gerelateerd zijn aan werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is natuurlijk het functioneel werkgeverschap, dat gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar invloed op heeft. Denk aan een personeelslid die langdurig ziek is en waarbij u als werkgever wel verplicht ziekengeld moet betalen. Wanneer u een payroll bedrijf inschakelt kunt u deze risico’s ontlopen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en vooral wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Gelderland of omgeving woont is dit uw kans om van verscheidene payroll deskundigen uit Gelderland een prijsopgave te krijgen. In een enkele oogopslag ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste dienstverlening.

12.436
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
104.298
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Gelderland

Professionele payrolling regio Gelderland

Wanneer u al uw werknemers onderbrengt bij een payroll bedrijf, bent u officieel geen werkgever meer. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met ondernemen! Dan heeft u uw handen weer vrij, vrij om volledig ondernemer te zijn. Alle papieren administratie van contracten, ziekteverzuim, begeleiding bij verzuim, salarissen, pensioenen, vakantiedagen enzovoorts komt voor rekening van uw payroll partner. U hoeft alleen maar de gewerkte uren door te geven aan de payroll organisatie en u regelt het werkrooster voor de werknemers.

Misschien is het een raar idee: u bent de baas van een bedrijf zonder medewerkers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigide. Uiteraard kunt u het ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld seizoenskrachten of nieuwe medewerkers bij een payroll partner. Er zal niet zo veel wijzigen voor de nieuwe werknemers in het geval van een payroll constructie. Zij kunnen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. En mochten zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij hulp van het payroll bedrijf die hiervoor specialisten in dienst heeft.

Payrolling in Gelderland, tegen welke kosten

Het tarief van het payroll bedrijf bestaat uit een aantal delen, maar het komt er in het kort op neer dat het uurloon van de betreffende medewerker is verhoogd met een opslag. Kosten voor het beheren van de administratie en het dekken van bepaalde risico’s zoals arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Polissen kunnen door payroll bedrijven, vanwege hun omvang, veel voordeliger worden afgesloten dan door andere bedrijven. Dergelijke kosten komen voor uw rekening op het moment dat u werknemers in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Raouf van den Hengel, regiomanager in Gelderland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Gelderland.

Verhoog uw focus dankzij payroll

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u zijn. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Als u uw personeel zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer in vaste dienst moeten nemen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. Een werknemer mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langer tijdelijk contract is zeker gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt middels een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Gelderland aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Gelderland te zeggen hebben!

img

Jan-Bart Kiek in 't Veld

Ik ben super geassisteerd door Professionals Gelderland. Met hun hulp was het zoeken naar een Payroll eigenlijk een peulenschil. Ik zou Professionals Gelderland dan ook bij iedereen willen aanbevelen!

img

Marieke Biemans

Nog nooit zo makkelijk een nieuwe Payroll gevonden! ik ben daadwerkelijk heel goed ontzorgt.

Professionals uit andere branches in Gelderland

Let's Talk

Bij Professionals Gelderland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier